Pyetje

Pyetja është : I kemi dy varietete manaferreje, të cilësisë së mirë, por problemi qëndron në ate se, kur ato piqen dhe bëhen të zeza nuk mund ti hash se janë tepër të tharta. Shijen e mirë mund ta kenë një përqindje e vogël. Ku qëndron problemi ?.

Nga: Bedri Statovci (Podujeve)
Telefon: tel
E-mail: https://www.facebook.com/B.Statovci