Vetite e dritherave

Pershendetje te nderuar, Kam nje pyetje per keshilltaret bujqesor. Desha te di me shume per vetite e dritherave, ne veqanti per vetite e grurit dhe misrit. Ju faliminderit

Nga: Egzon Osmani (Decan)
Telefon: tel
E-mail: egzoo1@hotmail.com