Pyetje

1.a mund te me siguroni nje materjal per semundjet e bleteve?


2. gruri kur dhe ne cfar sasie duhet te plehrohet ne pranvere dhe cilat lloje te plehut perdoren?

Nga: Kenan Statovci (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: keni_ber19@hotmail.com