Si te veproj?

cilin preparat me perdor kunder barojave ne fushat ku kultivohet speci dhe domatja dhe ne cilen kohe? dhe gjate kultivimit cilat perparate mi perdor kunder basres dhe insekteve se po e demtojn shume prodhimin?

Nga: Bedri Imeri (Lipjan)
Telefon: tel
E-mail: Imeribe@live.com