pytje per Lulediellin

jam i interesuar te mbjell 1 ha luledielli a mund te me ndihmoni dhe te me tregoni si behet pergatitja e tokes, kur eshte koha me e pershtatshme e mbjelljes dhe ndonje informacion shtes per perkujdesje gjat kultivimit? flm

Nga: Hamdi Ahmeti (Ferizaj)
Telefon: tel
E-mail: a.hamddi@yahoo.com