Përgjigje për Enver Shyqyriu
I nderuar, ju lutem shikoje kete publikim:

http://www.bujqesia-gjilan.net/Portals/0/Shendeti%20i%20Deles%20dhe%20Dhis%C3%AB.pdf


Brenda pak kohe do te marrim pergjigje nga keshilltari komunal per bujqesi i komunes suaj dhe do ta plotesojm pergjigjen.

Nga: Ferma Ime (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: info@fermaime.com