Pergjigje per Visarin
I nderuar, ju lutem shikoje kete publikim:

http://www.bujqesia-gjilan.net/Portals/0/Kultivimi%20%20i%20Misrit-%20Zea%20mays.pdf

Brenda pak kohe do te marrim pergjigje nga keshilltari komunal per bujqesi i komunes suaj dhe do ta plotesojm përgjigjen.
Nga: Ferma Ime (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: info@fermaime.com