pyetje nga Visari

Pyetje: Qfar sasie e plehut artificial duhet te hidhet para mbjelljes se misrit dhe gjate vegjetacionit.

Nga: Visar Thaqi (Drenas)
Telefon: tel
E-mail: visarthaqii@gmail.com