pyetje ???

cilat preparate duhet te perdoren per mbrojtje nga insektet tek kultivimi i Patates dhe ne cilen periudh te vegjetacionit duhet perdorur?

Nga: Muhamet Bajrami (Vushtrri)
Telefon: tel
E-mail: meti.bajrami78@hotmail.com