mbaresimi

pershendetje desha te beje nje pyetje. Kur e diktojme se nje meshtjerre eshte gati per mbaresim se une kam nje meshtjerre po se di sa muaj ka? dua te di kur diktohmet per mbaresim? dhe  menyra e mdarsimit  qe perdoret? 

Nga: xhelal selimi ()
Telefon: tel
E-mail: fett_joe_99@hotmail.com