pastrimi i shtalles dhe lopeve?

desha te dije si duhet te behet dezimfektimi (pastrimi) i shtalles se lopeve dhe si duhet te behet pastrimi i lopeve vetem me uje apo edhe me dicka tjeter?

Nga: Avdi Krasniqi (Shtime)
Telefon:
E-mail: gezimi_091@live.com