Tung

Dashta te beje dy pytje.


1. Lyrja e trupav te pemve me qereq-gelqere qfar efekti ka a bon me i ly? dhe pytja e dyte:


2. Trangujve edhe domateve a bon me ju qite rrjeta mbi sepse ndonje her veres kur po bojen kokrriz ose shi i madh po mi demton. Une i mbjelli ne toke te hapur pres pergjegjen tuaj Faleminderit.

Nga: Berat (Mitrovice)
Telefon: tel
E-mail: beratberisha@live.com