pyetje

jam i interesuar te mbjell nje siperfaqe prej 30 ari mjedra dhe manaferra. a mund te me tregoni si duhet bere pergatitja e tokes per mbjellje dhe cilat varitete preferohen te mbillen? faleminderit

Nga: Bashkim Hasanaj (Junik)
Telefon: tel
E-mail: bashkimii83@hotmail.com