E kam ni pytje per hirren

A mundet hirra qe behet prej kosit met dobsu a tndimon per dobsim hirra dhe a munet dikush mem kalxu a mujm me bo hirren pi kosit te bler dhe sa ka efkt per dobsim hirra

Nga: Adla albenia (Zveqan)
Telefon: tel
E-mail: ajmonda17@live.it