Pershendetje

Pershendetje Jam i interesuar te di me shume per mbjelljen e Mjedres dhe per kete po hulumtoj dhe shikoj ne internet shum gjera per Mjedren. A ka fidane te mjedres ne Kosove nese po ku muj mi gjet dhe qfar qmimi sillet per nje rrenje apo fidan te mjedres Faleminderit per mirkuptim dhe ndihmen tuaj

Nga: Lulzim Hoxha (Malisheve)
Telefon: 045 661 284
E-mail: lulzim.hoxha@live.com