mr

pershendetje.. jam i interesuar te di nese ka ndonje peme qe mund te rritet dhe te prodhoje ne lartesine 1700 metra mbi nivelin e detit..kam deshire qe ne kete lartesi qe ndodhet ne nje ahishte te ngre nje shtepi te vogel pushimi per veten time ku te kaloj veren ..pra brez ahishtje.. me sakte cka mund te behet ne kete lartesi dhe ne kete brez bimor.. gjithe te mirat

Nga: osman osmani (Prizren)
Telefon: tel
E-mail: kaproti@hotmail.com