Klultivimi i domates ne ser

si mi trajtu llojin e domates magnus sepse nuk kam perdor ndonje her ket lloj nuk po di qa me perdorkunder tharjes se fletve kam perdor abamex dhe redomill po pa sukses.

Nga: Istref kabashi (Vushtrri)
Telefon: 044373853
E-mail: email