Mbjellha e dredhzes

Pershendetje desha te di kam nje parcel prej 15 ari dhe mendoj ta punoj me kulturen e dredhzez a mun te dij sa fidane te dredhzav mund te kultivohen ne ket hapsir pasi qe nuk kam shum informacione faleminderit per pergjigje.

Nga: ardit hasani (Viti)
Telefon: 045664526
E-mail: hasaniardit1@gmail.com