Ekonomist

Pershendetj te nderuar, A mundeni dikush te na tregoj se sa sasi uje jane te mjaftushme per 25 ari mjedra ne fshatin smrekonic dhe sa her ne jave duhet te bahet ujitja

Nga: Izet Mustafa (Vushtrri)
Telefon: 049626320
E-mail: izetmustafa@hotmail.com