Pytje

 Pytje :Recet per prodhimin e koncentratit..nese ka dikush njohuri pe r kete ju lutem qe te me tregoni nje recet per prodhimin e koncentratin per qumesht dhe majmeri 

Nga: leo trim (Drenas)
Telefon: 045518009
E-mail: leoo.@hotmail.com