si ti mbrojme frytat e pemëve nga zogjët

Ju lutem per nje keshille ne kete drejtim. Janë nje lloj i zogjeve te cilet i sulmojne dhe ushqehen me frutat e pemëve pikrisht kur ato fillojne te piqen. Jam i interesuar te di si ti mbrojme frutat e pemeve nga keta zogj shume dëmtues per pemë.

Nga: Azemi (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: a_reqica@hotmail.com