ferm te Pulav

Pershendetje jam i interesuar te di rreth hapjes se nje ferme te pulav vojse dhe rritjen e tyre ne ambiente te mbyllur(brenda fermes). A mund te me tregoj dikush rreth kesaj veprimtarie dhe sa do tme kushtonte te investoja ne nje ferm te till per 20,000 pula vojse (ndermtimi fermes,paisjev perkatse,pulat) Me reapekt Ardi

Nga: Ard aosmani (Prishtine)
Telefon: 044600214
E-mail: ard-@live.com