Pergjigje per Xhavit Hyseni (Bletar)
I nderuar, të lutem shikoje keto publikime:

http://www.fermaime.com/?id=7&l=4166


http://www.youtube.com/watch?v=RI7ZFgrgf0k


Brenda pak kohe do të marrim përgjigje nga këshilltari komunal për bujqësi i komunës suaj dhe do ta plotësojm përgjigjen.

Nga: Ferma Ime (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: info@fermaime.com