Kultivues Fillestar

1. Per nje hektar sa eshte u mundhsem rendimenti total i domates dhe trangujve per cdo 1 ari? 2. Ndersa po ashtu sa eshte rendimenti total i kepurdhave per 1 ari? Faleminderit per Mirekuptimin

Nga: Ilirjan Hysenaj (Peje)
Telefon: 049616667
E-mail: ilirjanhysenaj9gmail.com