Si behet kultivimi per Lajthi

TE nderuar Jam I interesuar per te mbjellur Lajthie por paraprakisht me duhet te di a ka ndonje material per kete bime apo te me kshilloni se si mbillen dhe ne qfar kushte duhet te plotsohen per mbjellje etj. Paraprakisht ju falemnderit Me respekt

Nga: H.Demaj (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: hamitdemaj@hotmail.com