Pergjigje per pyetjen lidhur me Limonin

Pyetja: Pershendetje,desha te ju pyes per krasitjen e limonit nese keni mundesi te me ndihmoni ne menyren e krasitjes se si behet dhe kur.Limonin e kemi ne vazo dhe e mbajme brenda gjate koheve te ftohta.


Pergjigje: I nderuar lidhur me kultivimin e limonit ju rekomandojme keto materiale:


http://keshilluesibujqesor.al/?p=1225 - Shartimi i agrumeve


http://www.fermaime.com/?id=5&l=4151 - Kultivimi i Limonit në vazo


Ndersa, lidhur me krasitjen e limonit ju rekomandojme ta shikoni kete video ne youtube. https://www.youtube.com/watch?v=ws9mlkPQDuo beni copy linkun dhe hapeni ne nje faqe te re si web.


 

Nga: Ferma Ime (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: info@fermaime.com