Bletar

Pershendetje: Ne gjindemi ne nje lartesi mbi 800metra mbi detare dhe kam nevoj te dije se kur fillon trajtimi pranveror ne kete rajon? fjala eshte per Bletet.

Nga: Xhavit Hyseni (Novoberde)
Telefon: 044 360 361
E-mail: xhavi_hyseni@hotmail.com