Pergjigje per Gani Spahiu

Pyetja: Kerkoi informacion rreth mbjelljes se fasules te llojit kacavarese sa duhet te jet distanca ndermjet rendeve dhe distanca mes farave te fasules dhe sa kokrra fasul te vendosen per mbjellje ju falenderoi per ndihmen tuai


Pergjigje: I nderuar fermer, lidhur me kultivimin e fasules ne ju rekomandojme kete material. Ju lutem, kopjojeni linkun dhe hapeni si nje faqe te re ne web pastaj.


http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:c55ERVvLY2UJ:www.helvetas-ks.org/HPK/documentation/fact_sheets/White%2520bean%2520fact%2520sheet.pdf+&cd=9&hl=en&ct=clnk

Nga: Ferma Ime (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: info@fermaime.com