Pergjigje per Zena Haziri nga Keshilltari Komunal

Pyetja: pershendetje, desha te informohem me shume per sistemin kunder bresherit. a e dini koston per 1 ha dhe ku mundem me e siguru?


Pergjigje: I nderuar, lidhur me pyetjen tuaj ju rekomandojem te kontaktoni me kompanine Yaprak nga Mamusha.


Kontaktet i keni ne link: http://www.yaprak-ks.com/?page=1,1

Nga: Ferma Ime (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: info@fermaime.com