Pergjigje per Adem Bajrami nga Keshilltari Komunal

Pyetja: Pershendetje po pyes peer ndonje pres perr duaj,pyes edhe per kritere tsubvencioneve tlopve me kontaktoni ne 044629273/049187906


Pergjigje: I nderuari fermer ende nuk ka dale per subvencionim te belgtoris thirrja, po ju tregoi kriteret e vitit te kaluare: 1.Duhte te keni 5 lope qumshtore,dhe kete vit per nje lpe qumshtore do jete 70 euro.


Ky material eshte derguar nga keshilltari publik per bujqesi ne komunen e Junikut z.Ali Gacaferi


Po ashtum ju rekomandojme ti percjellni shpalljet qe publikohen ne faqen e Agjencionit per Zhvillimin e Bujqesise http://azhb.rks-gov.net/index.php/sq-AL/

Nga: Ali Gacaferi (Junik)
Telefon: tel
E-mail: aligacaferi@hotmail.com