Pergjigje per Sami Qenaj

Pyetja: Mir Dita.Jam nga Ramaja e Hasit.Punoj në Slloveni.Pom intereson për Tok Pune,në Komunën e Gjakovës,se a jep Komuna e Gjakovës tok me Qira,për 99 vjet,sepse un kam tok pak,po tmë kish ofru Gjakova tok pune dot kishte qen sukses për mu.Dhe ku duhet të drejtohem për kët pun.Ju Faliminderit.


Pergjigje: I nderuar, lidhur me pyetjen tuaj ju rekomandojem ti shkruani drejtorit per bujqesi ne komunen e Gjakoves. Te dhenat dhe kontaktet i gjeni ne kete link: kk.rks-gov.net/gjakove/Municipality/Departments/Local-Infrastructure.aspx

Nga: Ferma Ime (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: fermaime.com