Pergjigje per Petritin

Pyetja: JU LUS QE NE ME INQIZIM TE ME TREGOI SE SI SHKURTOHEN DEGET E KIVIT EDHE ADUHET SIKURSE RRUSHI TI PREHEN DEGET NE PRANVER?


Pergjigje: I nderuar, gjeni te bashkangjitur disa materiale per kivin:


 keshilluesibujqesor.al/ - Material per Kivin


video.mivzakon.co.il/OUD_Tm2Mbhg/KULTIVIMI_I__KIVIT_NJE_EKSPERIENCE_E_SUKSESSHME_mpg.html


 www.fermaime.com/  - Shartimi i kivit


www.youtube.com/watch - Krasitja e Kivit video (ju lutem kopjojeni linkun dhe hapeni pastaj ne youtube.com)


 

Nga: Ferma Ime (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: info@fermaime.com