Pergjigje per Zana Berisha nga Keshilltari Komunal

Pyetje: Pershendetje i nderuari keshilltar jam e interesuar per mbjelljen e mjedres ,a mund te kultivohet ne komunen tone,dhe a jane kushtet klimatike te peshtatshme per mjedren ne komunen e obiliqit.


Pergjigje: Kultura e mjedres eshte nje kulture profitabile dhe ne komunen tone jep rendimente te larta por para se te fillojme me mbjellje duhet ti bejme analizen e tokes.


Nese keni nevoje per ndonje material keshillues mund ta kontaktoni keshilltarin Naim Krasniqi. 


Email: naim.breznicaa@hotmail.com

Nga: Naim Krasniqi (Obiliq)
Telefon: tel
E-mail: naim.breznicaa@hotmail.com