Limoni

Pershendetje,desha te ju pyes per krasitjen e limonit nese keni mundesi te me ndihmoni ne menyren e krasitjes se si behet dhe kur.Limonin e kemi ne vazo dhe e mbajme brenda gjate koheve te ftohta.

Nga: VK (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: vkrasniqi155@gmail.com