pytje:

Kerkoi informacion rreth mbjelljes se fasules te llojit kacavarese sa duhet te jet distanca ndermjet rendeve dhe distanca mes farave te fasules dhe sa kokrra fasul te vendosen per mbjellje ju falenderoi per ndihmen tuai

Nga: Gani Spahiu (Gllogoc)
Telefon: 044202420
E-mail: ganispahiu71@hotmail.com