mjedra

pershendetje deshiroj te pyes se cila esht periudha kohore per mbjelljen e mjedres dhe cili lloj i tokes eshte me i pershtatshem po ashtu amund tme sugjeroni ku mund ti siguroj fidanet e sigurta flm shum

Nga: arsim gashi (Malisheve)
Telefon: 044759842
E-mail: email