sistemi kunder bresherit

pershendetje, desha te informohem me shume per sistemin kunder bresherit. a e dini koston per 1 ha dhe ku mundem me e siguru?

Nga: zena (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: zena.haziri@hotmail.com