Tok për me Punu

Mir Dita.Jam nga Ramaja e Hasit.Punoj në Slloveni.Pom intereson për Tok Pune,në Komunën e Gjakovës,se a jep Komuna e Gjakovës tok me Qira,për 99 vjet,sepse un kam tok pak,po tmë kish ofru Gjakova tok pune dot kishte qen sukses për mu.Dhe ku duhet të drejtohem për kët pun.Ju Faliminderit.

Nga: Sami Qenaj (Prizren)
Telefon: 0038670440066
E-mail: samiqenaj.sq@gmail.com