Pergjigje per Ardi Rama

Pyetja: Pershendetje te nderuar,jam i interesuar qe te mirrem me kultivimin e bimeve mjeksore aromatike por nuk kam njohuri rreth ketyre,a ko ndoj person qe mund te me keshilloj rreth bimve mejeksore aromatike,nese ka mundsi te me gjeni numrat kontaktues te ndoj personi qe ka njohuri qe nga kultivimi e gjer te tharja e tyre qe te me keshilloj,me respekt Adri


Pergjigje: I nderuar, lidhur me pyetjen tuaj ju rekomandojme ti vizitoni dy nga kompanit me te medha qe merren me kultivimin e bimeve mjeksore aromatike.


Kontaktet: http://agroproduct-shpk.com/sq/ dhe


http://hitflores.com/al/

Nga: Ferma Ime (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: info@fermaime.com