Pergjigje per Besimin

Pyetja: Pershendetje um fal a ka mundesi me dit ku muj me marr lop subvencione dhe qfar kushte duhet me plotsuar per te i dhene lopt se spo di ku duhet me apliku per to nese dini diqka shkruani me fal per pengesa.


Pergjigje: I nderuar, lidhjur me pyetjen tuaj ju rekomandojme ta vizitoni faqen e agjencionit per zhvillimin e bujqesise. Aty i gjrni te gjitha te dhenat rreth aplikimit per grante dhe subvencione per vitin 2015.


Faqja: http://azhb.rks-gov.net/index.php/sq-AL/

Nga: Ferma Ime (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: info@fermaime.com