Pershendetje

Kam nje pyetje ne lidhje me mbjelljen e rasadit te trangujve , domateve dhe specave kur eshte koha e pershtatshme ? a duhet tash apo ne fund te marsit ?

Nga: Liridoni (Peje)
Telefon: tel
E-mail: londi_street@hotmail.com