Urgjent ku duhet me apliku me marr lop nga ministria e bujqsis subvencione

Pershendetje um fal a ka mundesi me dit ku muj me marr lop subvencione dhe qfar kushte duhet me plotsuar per te i dhene lopt se spo di ku duhet me apliku per to nese dini diqka shkruani me fal per pengesa.

Nga: Besimi (Vushtrri)
Telefon: tel
E-mail: muhameti48@hotmail.com