Pergjigje per Rigon Blakqori

Pyetja: Përshëndetje jam i interesuar te di se sa Kilogram Mjeder perafershit mund te grumbulloj 1person per 1 dite ?


Pergjigje: I nderuar, lidhur me pyetjen tuaj ju njoftojm se vjelja varet se ne cfar periudhe kryehet dhe sa ore zgjate gjate dites, pra eshte relevante. Ndersa, nese paguani nje puntor per vjelje kosoto per nje kilogram mjedra te vjeluara eshte 0.30 euro.

Nga: Ferma Ime (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: info@fermaime.com