Pergjigje per Jeton Rashkaj

Pyetja: Pershendetje, kerkoj disa materiale ose liber se ku mendem me gjet, rreth temes:"Kapacitetet perpunuese te pemeve ne kosove" per pergaditjen e nje teme. Per gjdo sygjerim me njoftoni edhe ne email: jetonrashkaj1@gmail.com FLM per mirkuptim.


Pergjigje: I nderuar, lidhur me pyetjen tuaj ju rekomnadojm ti merrni te dhenat nga raporti zyrtar i Ministris se Bujqesise "Raporti i Gjelber 2014" dhe nje publikim tjeter nga Helvetas.


http://www.mbpzhr-ks.net/repository/docs/192683_161214_GR_2014__ALB_Versioni_i_Printuar.pdf


http://www.helvetas-ks.org/HPK/documentation/technical_reports/Govin%20R.,%20Kotherja%20E.,%20Industria%20perpunues%20%20dhe%20potenciali%20i%20saj%20ne%20sektorin%20e%20hortikultures%20ne%20Kosove,%20HPK,%20Prishtine,%2027%20pp..pdf

Nga: Ferma Ime (Zveqan)
Telefon: tel
E-mail: info@fermaime.com