Pergjigje per Burim Ahmeti

Pyetja: Zotreri, Zonje Jam shume i interesuar te mbjell 1/ha lajthi ne token time Fsh. Bibaj dhe jam kurreshtar te di nese mund te me ndihmoni me nje plan bisnes dhe te me tregoni si behet pergatitja e tokes, kur eshte koha me e pershtatshme e mbjelljes dhe ndonje informacion shtes per perkujdesje gjate kultivimit dhe te nje procesi te tere. Po ashtu kam ndegjuar se eshte nje organizat Joqeveritare te cilet stimulojn plantacionin e lajthise me 50% te shumes totale ne subvencione apo permes ministrise se bujqesise mund te marre ndonje grant? Dini ju ndonje gje ne lidhje me kete informacion?


Pergjigje: I nderuar, ne ju kemi siguruar nje material lidhur me kultivimin e Lajthis, ndersa lidhur me OJQ-ne nuk kemi ndonje informacion.


Beni copy linkun dhe hapeni pastaj si nje faqe te re.


http://www.scribd.com/doc/103479664/Lajthia-Biologjia-Kultivimi-e-Tregu-Draft-Paraprak#scribd


 


 

Nga: Ferma Ime (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: info@fermaime.com