Pergjigje per Egzon N nga Keshilltari Komunal

Pyetja: pershendetje a mund te me tregoni nese lopet holandes HOLSHTAIN FRISIAN a i pershtaten klimes se vendit ton dhe a mundem lirshem te marr ket rac ????... po lopet nga QEKIA a jan ne standart me klimen ton sepse kam deshir te hy me te dya racat..?? nese mundeni te me pergjigjeni ...Me falni per kohen e marr!


Pergjigje: Sa i perket se i pershtatet klima races holshtajnë raca holandeze kjo racë i peshtatet klimes se vendit tonë por holshtajni kuq dhe bardhe e jo holshtajni zi dhe bardhë ndersa sa i perket se lopet nga Cekia kjo pytje nuk eshte e definiuar sakt sepse si ne qeki ashtu edhe ne vendet tjera ekzistojn shumë raca prandaj nuk mund te jap një pergjegjje perafersisht ma te sakt.


Kjo pergjegje eshte derguar nga keshilltari per bujqesi i komunes se Pejes z.Xhevdet Sejdiaj

Nga: Xhevdet Sejdiaj (Peje)
Telefon: tel
E-mail: xhevdetsejdiaj@hotmail.com