Kultivimi Lajthise

Zotreri, Zonje Jam shume i interesuar te mbjell 1/ha lajthi ne token time Fsh. Bibaj dhe jam kurreshtar te di nese mund te me ndihmoni me nje plan bisnes dhe te me tregoni si behet pergatitja e tokes, kur eshte koha me e pershtatshme e mbjelljes dhe ndonje informacion shtes per perkujdesje gjate kultivimit dhe te nje procesi te tere. Po ashtu kam ndegjuar se eshte nje organizat Joqeveritare te cilet stimulojn plantacionin e lajthise me 50% te shumes totale ne subvencione apo permes ministrise se bujqesise mund te marre ndonje grant? Dini ju ndonje gje ne lidhje me kete informacion?

Nga: Blerim Ahmeti (Ferizaj)
Telefon: 045 604 343
E-mail: email