Pergjigje per Refki Halitaj

Pyetja: nese ka mundsi te me tregoni se si te bej pergatitjen e tokes per mbjellje te fasules, sepse pretendoj te mbjell 40ari fasule por jam i sigurt nese di ose jo me kultivu ne menyren e duhur pasiqe nuk kam pare kurre se si duhet te mbjellet perveq formes klasike qe e mbjellim tradicionalish. Faleminderit per mirkuptim.


Pergjigje: I nderuar, lidhur me pyetjen tuaj ju rekomandojme kete material:


http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:c55ERVvLY2UJ:www.helvetas-ks.org/HPK/documentation/fact_sheets/White%2520bean%2520fact%2520sheet.pdf+&cd=10&hl=en&ct=clnk


Ju lutem beni copy linkun me larte dhe pastaj hapeni si nje web faqe. 

Nga: Ferma Ime (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: info@fermaime.com