Pergjigje per Almarin Beqiri

Ne pyetjen e parashtruar nga Almarin Beqiri lidhur me lidhjen e bashkepunimit me biznesmen nga Kosova.


Pergjigje: I nderuar, lidhur me pyetjen tuaj ju rekomandojme ti vizitoni profilet e agrobizneseve te operojne ne Kosove. Ju mund ti kontaktoni dhe te jua sqaroni planin tuaj. Te dhenat i keni ne fund te faqes tek moduli "Sherbime Keshillimore".

Nga: Ferma Ime (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: info@fermaime.com