FERMER

pershendetje a mund te me tregoni nese lopet holandes HOLSHTAIN FRISIAN a i pershtaten klimes se vendit ton dhe a mundem lirshem te marr ket rac ????... po lopet nga QEKIA a jan ne standart me klimen ton sepse kam deshir te hy me te dya racat..?? nese mundeni te me pergjigjeni ...Me falni per kohen e marr!

Nga: Egzon N (Zveqan)
Telefon: tel
E-mail: xony_m_m@hotmail.com